MasterChef Trailer: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία για φέτος - Ανατροπή με το πλεονέκτημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 15:17 MasterChef Trailer: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία για φέτος - Ανατροπή με το πλεονέκτημα

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία της χρονιάς είναι γεγονός. Το μεγάλο πλεονέκτημα του MasterChef 6 ανατρέπει τα δεδομένα. Τι θα δούμε την Τετάρτη (16/02).

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Ταπραντζή, που είχε καταφέρει στις auditions να κερδίσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και η αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα, στη Δοκιμασία Αποχώρησης, φέρνουν νέα δεδομένα και ανακατατάξεις στην κουζίνα του MasterChef 2022.

Ήρθε όμως η ώρα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία της χρονιάς!

Ο Γρηγόρης, εκτός από το Tεστ Δημιουργικότητας, κέρδισε και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Τόσο σημαντικά, που οι αποφάσεις του μπορούν να επηρεάσουν τη ροή ολόκληρου του διαγωνισμού. Θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί υπέρ του τα πλεονεκτήματα, που καλείται να διαχειριστεί;

Σε αυτή την πρώτη ομαδική δοκιμασία, η θέση του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού καλείται να ηγηθεί και να καθοδηγήσει τα μέλη της ομάδας του βήμα – βήμα, σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία, για την εκτέλεση ενός μενού τριών σταδίων, σε ρυθμούς πραγματικής κουζίνας.

Ποιος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι; Ποιος μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα μέλη της ομάδας του και να καταφέρει να μεταδώσει το μαγειρικό του όραμα;

Γρήγορα οι διαγωνιζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, οι αστοχίες και τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά.

Οργανωτικότητα, μεταδοτικότητα, ψυχραιμία, καλή επικοινωνία και συνεργασία, θα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και θα χαρίσουν σε μια ομάδα τη νίκη.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/02)

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση