Survivor: Διπλή αποχώρηση για τους Μαχητές που έφαγαν μετά από 20 μέρες (Bίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 09:40 Survivor: Διπλή αποχώρηση για τους Μαχητές που έφαγαν μετά από 20 μέρες (Bίντεο)

Ακόμα μια διπλή αποχώρηση είχε το Survivor, με τους Μαχητές να δέχονται αυτή τη φορά το… διπλό χτύπημα. Την προηγούμενη φορά ήταν οι Διάσημοι που έχασαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από ψηφοφορία και την Αθηνά Ευμορφιάδη με οικειοθελής αποχώρηση, όμως στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/2) ήταν η σειρά των  μπλε, καθώς  το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να διώξει την Πελαγία Καζολέα ,  ενώ νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και ο Άγγελος Πουλής λόγω προβλήματος υγείας.

Βέβαια οι αποχωρήσεις δεν έδειξαν να επηρεάζουν τους Μαχητές εκτός της Ασημίνας, καθώς η νίκη τους στο έπαθλο φαγητού μετά από 20 μέρες και τα κρουασάν που έφαγαν τους είχαν συνεπάρει.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός επισημοποίησε την αποχώρηση του Άγγελου Πουλή, που είχε ενταχθεί στους Μαχητές, πριν από λίγες ημέρες και στο επεισόδιο της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού είχε κάποια καρδιοαναπνευστικά προβλήματα. Η απουσία του τελικά έγινε αποχώρηση καθώς το πρόβλημα υγείας του δεν του επέτρεπε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στον στίβο μάχης,  Μαχητές και Διάσημοι χωρίστηκαν σε ομάδες γυναικών και ανδρών με τις κυρίες να προηγούνται στο αγώνισμα για τα κρουασάν σοκολάτας.

Μπλε και Κόκκινοι το πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 5-5 με τον Ανδρέα να κερδίσει τον Άρη κάνοντας το 6-5 στον τελικό των κρουασάν και να ταϊζει την ομάδα του μετά από 20 ολόκληρες μέρες.

Οι κραυγές ενθουσιασμού και χαράς κυριάρχησαν στην παραλία και οι Μαχητές επιτέλους γέλασαν ξανά.

Νωρίτερα υπήρξε ένταση όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως με αφορμή τον τραυματισμό του στο χέρι κάποιος από τους Μαχητές τον αποκάλεσε «κουλό» και αντέδρασε.

Οι Μπλε αρνήθηκαν πως συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ και οι Διάσημοι αμφισβήτησαν τον μισθοφόρο αποδίδοντας σε... mind games όσα υποστήριξε. Μάλιστα για την ενέργειά του αυτή τον κατέκριναν οι Σάκης Αρσενίου, Απόστολος Ρουβάς και Άρης Σοϊλέδης.


Στο Συμβούλιο αποχώρησης πριν γίνει γνωστός ο παίκτης των Μαχητών που θα έφευγε, οι μπλε δεν μπορούσαν να ξεχάσουν τη γεύση των κρουασάν στο στόμα τους μετά από τρεις εβδομάδας πείνας, ενώ όλοι απόρησαν τι ήταν το «καραμπαμπάο» του Κατσαούνη.
Ωστόσο το μέγιστο θέμα των Μαχητών ήταν η αγωνιστικότητα και ποιος από τους Πελαγία, Ανδρέα και Σπύρο αν αποχωρούσε θα βοηθούσε την ομάδα, με την πλειοψηφία να θεωρεί πως ο Μαρτίκας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.

Τελικά το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική άποψη, καθώς επέλεξε να διώξει από το Survivor την Πελαγία Καζολέα και να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο για τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα τους Ανδρέα Ματθαιακάκη και Σπύρο Μαρτίκα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό η Ασημίνα κατέρρευσε, ενώ τα κλάματα έβαλε και η Σοφιάννα, οι δύο πιο κοντινές φίλες της στο παιχνίδι από την ομάδα των Μαχητών.

Η Πελαγία από την πλευρά της αντιμετώπισε ψύχραιμα το αποτέλεσμα, δηλώνοντας πως  κάποιοι προτίμησαν το show και τη διπροσωπία και ευχήθηκε στον τελικό να δει την Ασημίνα.

Πηγή: protothema.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση