Άγιος Παΐσιος: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter και για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 09:41 Άγιος Παΐσιος: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter και για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Η σειρά έγινε ξανά πρώτο trend με χιλιάδες σχόλια - «Πόλεμος» Τατσόπουλου με ιεράρχες.

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA που αποτυπώνει την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει, καθήλωσε το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/02) στις 22:30, οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία έφτασαν στον Πειραιά, περιμένοντας να βρουν τη «μάνα Ελλάδα» που θα τους αγκαλιάσει, ωστόσο συνάντησαν πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι χρήστες των social media, οι οποίοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το πρώτο επεισόδιο, αποθέωσαν και και στο δεύτερο επεισόδιο και κυρίως την ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου ως Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης με τους χρήστες του twitter να τονίζουν πως είναι εξαιρετικός ηθοποιός και ο τρόπος που παίζει ανατριχιαστικός.

Το hashtag #AgiosPaisios βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter με δεκάδες μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού για την εξαιρετική σειρά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση