MasterChef: Για ποιους θα λήξει γλυκά αυτή η μέρα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 15:10 MasterChef: Για ποιους θα λήξει γλυκά αυτή η μέρα;

Τρεις δυνατοί μάγειρες θα βρεθούν στη δοκιμασία αποχώρησης, αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο αλλά και αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο.

Η πιο δύσκολη, ίσως, μέρα της εβδομάδας έφτασε για τα μέλη της κόκκινης ομάδας, που καλούνται να υποδείξουν τα δύο μέλη, που θεωρούν ότι απέδωσαν λιγότερο στην ομαδική δοκιμασία.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν μπορούν να ψηφιστούν, αφού φορούν τη λευκή ποδιά της ασυλίας, καθώς και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, αφού στο συμβούλιο υπέδειξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, αναλαμβάνοντας ως αρχηγός την ευθύνη της ήττας.

Όλοι τίθενται προ των ευθυνών τους και η ψηφοφορία εκτυλίσσεται σε έντονο κλίμα. Κάποιοι αναλαμβάνουν το βάρος των αστοχιών τους και δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομα τους, άλλοι πάλι επιλέγουν τον δρόμο της σιωπής, μη θέλοντας να επιβαρύνουν περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες θα βρεθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης, αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο αλλά και αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο, από την καλεσμένη pastry chef, Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Για ποιους θα λήξει γλυκά αυτή η μέρα; Σε κάποιον «τα φτερά» θα κοπούν νωρίς στον διαγωνισμό.

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα και συγκίνηση και για εκείνους, που αποχαιρετούν έναν ακόμα μάγειρα από τον διαγωνισμό αλλά και για εκείνον, που αφήνει την ποδιά του στον πάγκο της κουζίνας και αποχωρεί.

Δείτε εδώ το trailer του αποψινού επεισοδίου

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση