Survivor: Πανικός στο Συμβούλιο - Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 09:34 Survivor: Πανικός στο Συμβούλιο - Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη ήταν η ένταση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Γεμάτο ένταση ήταν το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5. Ένας άγριος τσακωμός στην παραλία των Κόκκινων έκανε τους Κόκκινους μαλλιά κουβάρια.

Συγκεκριμένα, μετά τη χθεσινή ένταση ανάμεσα στον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια, οι δύο παίκτες τσακώθηκαν μπροστά σε όλους και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Υπενθυμίζεται πως στο συμβούλιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως κάποιοι Κόκκινοι μιλούν υποτιμητικά στον Καραγκούνια, με τον ίδιο να δακρύζει.

Το επεισόδιο της Δευτέρας, ο Καραγκούνιας ξέσπασε εναντίον του Αρσενίου και τα αίματα "άναψαν" πολύ γρήγορα.

Στο ίδιο περιστατικό, ο Άρης Σοϊλέδης προσπάθησε να μιλήσει την ώρα της έντασης, αλλά επειδή δεν άφησαν, κλώτσησε ό,τι βρήκε μπροστά του...

Στο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας ήταν για ακόμη μια φορά οι Μαχητές κι έτσι οι Διάσημοι βρέθηκαν στην κάλπη ξανά, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχτηκε ο Σάκης Αρσενίου.

Στην κάλπη οι Διάσημοι ψήφισαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είναι η δεύτερη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα. Ο Αρης Σοϊλέδης, ο οποίος ήταν ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας, ανέδειξε ως τρίτο υποψήφιο την Μυριέλλα.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι: ο Σάκης Αρσενίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Μυριέλλα Κουρεντή.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση