MasterChef: O νικητής του τεστ δημιουργικότητας και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 11:10 MasterChef: O νικητής του τεστ δημιουργικότητας και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανατρεπτική πρόταση  του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στους τρεις με τα καλύτερα πιάτα.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Δευτέρα οι 22 παίκτες στάθηκαν απέναντι από τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα Mystery Box και σε ένα τεστ δημιουργικότητας.

Οι κριτές ξεχώρισαν τα πιάτα τεσσάρων παικτών από την μπλε ομάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Μάριος Λιόλιος και τον ακολούθησαν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης.

Ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να κάνει μια ανατρεπτική πρόταση στους τρεις τους, ξεκινώντας από τον Μάριο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος θα μπορούσε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Φανή Ζιώγα, η οποία κατέχει την κάρτα ασυλίας από την αρχή του παιχνιδιού. Βέβαια η ανακοίνωση αυτή έκρυβε και μια παγίδα καθώς αν έχανε από την Φανή, θα ακυρωνόταν αυτόματα όλη η προσπάθειά του στο Τεστ Δημιουργικότητας κι αυτόματα θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Mια τέτοια απόφαση θα ήταν δίκοπο μαχαίρι και έτσι κανένας δεν δέχτηκε να προκαλέσει την Φανή η οποία συνεχίζει να κρατά στα χέρια της την κάρτα ασυλίας.

Τα χειρότερα, συγκριτικά με τους συμπαίκτες τους πιάτα, στο εν λόγω τεστ είχαν ο Στέφανος, η Τατιάνα, ο Γιώργος και η Αναστασία που είναι και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση