Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 15:26 Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Οριστικό spoiler που αφορά την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε. Μπλε ή κόκκινη;

Οι Μαχητές έχουν χτίσει σερί επιτυχιών αυτή τη στιγμή. Έχουν πάρει συνεχόμενα έπαθλα φαγητού, ασυλίες και έπαθλο επικοινωνίας. Γενικώς, οι μπλε δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση στο Survivor αυτή τη στιγμή.

Οι κόκκινοι έχουν γίνει άνω κάτω με τη συμμαχία που είχαμε ανάμεσα σε παλιούς εχθρούς. Η στρατηγική ψηφοφορία δίχασε άπαντες με τον τρόπο που έγινε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Διάσημοι να έχουν σπάσει μεταξύ τους.

Αυτή είναι μία εξέλιξη που σαφώς και επηρεάζει και αγωνιστικά τα πράγματα. Η κατάσταση είναι τέτοια που οι κόκκινοι δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ικανοί να κερδίσουν. Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως οι διαφορές μένουν ακόμα ανάμεσα στις δύο υποομάδες των κόκκινων.

Survivor διαρροή 22/2: Διάσημοι ή Μαχητές την επικοινωνία;

Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα και φίλους δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητες και άλλα τέτοια πράγματα. Κάθε παίκτης τα δίνει όλα για να πάρει τη νίκη. Σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν είναι τη δεδομένη στιγμή. Οι Διάσημοι θα βγάλουν αντίδραση και θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι δίνουν μια πρώτη απάντηση.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για την κόντρα Άρη – Μυριέλλας

Πηγές: sportime.gr, ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση