Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση της Τετάρτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 16:40 Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση της Τετάρτης

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε για την αποχώρηση της Τετάρτης.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος στο νησί του Survivor για τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση καθώς την Τέταρτη το βράδυ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη θα είναι αυτός που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει επιλέξει το πρόσωπο εκείνο που θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο φετινό Survivor.

Survivor Spoiler: Χαμός για τα «περίεργα παιχνίδια»

Την ίδια ώρα δεν έχει τέλος η ένταση στους Διάσημους του Survivor οι οποίοι αύριο, Τετάρτη, θα κληθούν να αποχαιρετίσουν έναν εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη, τους τρεις, δηλαδή, υποψήφιους προς αποχώρηση μετά και την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Σοφιάννα «δέχθηκα πολύ μεγάλη φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο επειδή τόλμησα για τους δικούς μου λόγους να ξυπνήσω τη Ναυσικά».

Από την πλευρά της η Ναυσικά, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας, παρουσιάζεται εμφανώς ενοχλημένη λέγοντας «τελικά τα κορίτσια παίζουν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι Τελείως τυχαία αποφάσισα πέντε άτομα να ψηφίσουν εμένα».

«Η υπεράσπιση υπέρ της Ναυσικάς είναι γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια» ρίχνει λάδι στη φωτιά η Σοφιάννα με την Ναυσικά να παρατηρεί ότι «σαν ομάδα δεν θεωρώ ότι θα είμαστε ίδια μετά από έγινα και ειπώθηκαν, καταλαβαίνω ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική».

Survivor Spoiler: Αυτός αποχωρεί

Όσον αφορά την αποχώρηση, τα spoiler θέλουν από το Survivor να αποχωρεί ο Σάκης Αρσενίου, δεδομένου ότι από τη μια είναι μόλις δύο εβδομάδες στο νησί και αφετέρου έχει καταφέρει στο διάστημα αυτό να πρωταγωνιστήσει σε καβγάδες και εντάσεις με συμπαίχτες και αντιπάλους.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση