MasterChef: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Ποιος παίκτης επιστρέφει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 11:51 MasterChef: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Ποιος παίκτης επιστρέφει

Σόκαρε τους πάντες η απόφαση παίκτριας να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef 6. Ποιος παίκτης θα καλύψει την κενή θέση και ποιος έφυγε μετά την δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Συγκινητικό και ανατρεπτικό ήταν το νέο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/02) στο Star.

Από τις προσπάθειες των παικτών στο Τεστ Δημιουργικότητας που προηγήθηκε, είχαν αναδειχθεί οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ, η Τατιάνα Χαρτάτι, ο Γιώργος Μελανδίνος, ήταν οι παίκτες που κλήθηκαν να μαγειρέψουν στη Δοκιμασία Αποχώρησης, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

MasterChef 6: Ανατροπή με οικειοθελή αποχώρηση

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν τη δοκιμασία, έγινε η ανατροπή, καθώς η Τατιάνα Χαρτάτι ανακοίνωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μαγειρικής, γιατί της λείπει πολύ η οικογένειά της και το παιδί της.

Η ανακοίνωσή της αιφνιδίασε τους πάντες στο πλατό, ενώ, έπειτα, οι κριτές προχώρησαν σε μια ανακοίνωση για την κενή θέση που αφήνει πίσω της η παίκτρια.

Όπως είπαν, θα επιστρέψει ο τελευταίος κατά σειρά παίκτης που αποχώρησε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Κατσιάνα.

MasterChef 6: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στο πιάτο αντιγραφής που τους δόθηκε στο MasterChef 6, ώστε να "κερδίσουν" την παραμονή τους.

Οι κριτές δεν ήταν ευχαριστημένοι με καμία από τις τρεις προσπάθειες, ωστόσο, την χειρότερη είχε ο Στέφανος Σαμανής, το φαγητό του οποίου οι κριτές έφτυσαν την προηγούμενη μέρα.

"Με πείραξε που τελείωσε τόσο νωρίς για μένα το παιχνίδι και δεν κατάφερα να δείξω ποιος είναι ο Στέφανος ως μάγειρας γιατί δεν πρόλαβα να βγάλω αυτό που μπορώ. Δεν γνωρίζω τι πήγε λάθος, αν γνώριζα τι πήγε λάθος θα το έφτιαχνα. Και οι τρεις κριτές είναι οι αγαπημένοι μου", ανέφερε ο Στέφανος Σαμανής, ο οποίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6.

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση