Netflix: Ληστεία στο «παλάτι» του The Crown - Έκαναν «φτερά» αντίκες αξίας 200.000 δολαρίων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 13:48 Netflix: Ληστεία στο «παλάτι» του The Crown - Έκαναν «φτερά» αντίκες αξίας 200.000 δολαρίων!

Πάνω από 350 αντικείμενα κλάπηκαν από το σετ του The Crown, επιβεβαιώνει το Netflix.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι κοσμήματα και props μεγάλης αξίας κλάπηκαν από τα γυρίσματα του The Crown.Κλέφτες εισέβαλαν σε τρία οχήματα σε πάρκο φορτηγών στο Γιορκσάιρ, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας σχεδόν 200.000 δολαρίων, σύμφωνα με το Variety.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν κλαπεί πάνω από 350 ανντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένα αντίγραφο αυγού Fabergé, ένα ρολόι, ένα μπουντουάρ, κρυστάλλινα σκεύη, ασημένια και χρυσά κηροπήγια.

Το Netflix ελπίζει να βρεθούν γρήγορα τα κλεμμένα αντικείμενα, ενώ υποστήριξε ότι συμβάν δεν θα επηρεάσει τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν κλαπεί αντίκες, αλλά ελπίζουμε να βρεθούν και να επιστραφούν με ασφάλεια. Τα αντικείμενα θα αντικατασταθούν, δεν υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν τα γυρίσματα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ που διερευνά την κλοπή, δηλώνει: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 16:30 την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου μετά από αναφορά κλοπής από οχήματα στο Pastures Road του Doncaster.

Αναφέρθηκε ότι παραβιάστηκαν τρία οχήματα με props που χρησιμοποιούνται σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και κλάπηκαν πολλά αντικείμενα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix έχει δώσει την περιγραφή των αντικειμένων στην εφημερίδα Antiques Trade Gazette με την ελπίδα ότι οι αναγνώστες της μπορούν να αναγνωρίσουν τα κλεμμένα αντικείμενα και να βοηθήσουν την πλατφόρμα να τα ανακτήσει.

Η διακοσμήτρια σκηνικών του The Crown, Άλισον Χάρβεϊ είπε στην Gazette ότι τα αντικείμενα είναι «περιορισμένης αξίας για μεταπώληση», ωστόσο τόνισε την αξία τους ως ιστορικά κομμάτια της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα γυρίσματα για το The Crown έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και μεταξύ άλλων, πρόκειται να παρουσιάσουν την κατάρρευση της σχέσης του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση