Survivor Spoiler: Η εντυπωσιακή αθλήτρια που μπαίνει στο ριάλιτι (photos)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 15:08 Survivor Spoiler: Η εντυπωσιακή αθλήτρια που μπαίνει στο ριάλιτι (photos)

Ακόμη μία νέα προσθήκη στον Άγιο Δομίνικο.

Δύο μήνες έχει κλείσει το ριάλιτι επιβίωσης και έχουμε δει ήδη 7 οικειοθελείς αποχωρήσεις και 8 παίκτες να μπαίνουν στο Survivor.

Στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (26/2) ακούμε τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει πως μπαίνει στους Μαχητές μία νέα παίκτρια, ενώ βλέπουμε και κάποια πλάνα της τα οποία δεν είναι καθαρά.

Στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πρόκειται για αθλήτρια στίβου που αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές της στο Survivor.

Η 26χρονη έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία, είναι γυμνάστρια και το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5χλμ., που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της αγώνας.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση