Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Σταυρούλα Χρυσαείδη;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 19:49 Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Σταυρούλα Χρυσαείδη;

Μπαίνει στο Survivor για να ανατρέψει τις ισορροπίες…

Ακόμα μια προσθήκη θα παρακολουθήσουμε στο Survivor το βράδυ τους Σαββάτου καθώς μια νέα παίκτρια μπαίνει δυναμικά στη Μπλε Ομάδα. Ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει στον Άγιο Δομίνικο τη Σταυρούλα Χρυσαείδη που στο εξής ανήκει στην Ομάδα των Μαχητών.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του SURVIVOR δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της, την «προδίδει».

Έρχεται στο Survivor για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει. H ομάδα των «Μαχητών» έχει πλέον 10 μέλη και τα δεδομένα για μία ακόμα φορά αλλάζουν. Η Θωμαΐς, ο Σπύρος, ο Ανδρέας αλλά και άλλοι παίκτες της ομάδας προσπαθούν να αναλύσουν τη στρατηγική της Ευρυδίκης. Ο Γιώργος Κατσαούνης από την άλλη βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης τη στάση της Μυριέλλας.

Πόσο αλλάζουν οι υποομάδες των «Διάσημων» μετά την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου;

Μπλε και Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με νίκη. Σε αυτό τον αγώνα επάθλου όμως ένας θα είναι ο νικητής. Το βράδυ οι δύο ομάδες δίνουν το πιο διασκεδαστικό ραντεβού στα «παιχνίδια της Καραϊβικής»!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση