Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 09:33 Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπές στο επεισόδιο του Survivor την Δευτέρα. Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο του Survivor το Βράδυ της Δευτέρας για ακόμη μια φορά Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του Νησιού για να καθοριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Κυριακής οι Διάσημοι ψήφισαν ως υποψήφια για αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Η ίδια η παίκτρια είχε δηλώσει πως περίμενε την απόφαση των διασήμων και ότι δεν ήταν έκπληκτη με το αποτέλεσμα. " Δεν με πειράζει αυτο, εγώ το περίμενα οτι κάποια στιμγή θα συνέβαινε αυτό και βασικά το περίμενα από την προγούμενη εβδομάδα", είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο σημερινό επεισόδιο, η ομάδα των Διασήμων κέρδισε το αγώνισμα, το οποίο σήμαινε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα θα αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες.

Οι ομάδες στη συνέχεια αποκάλυψαν τους νέους υποψηφίους, ενώ δήλωσαν πως αυτοί προέκυψαν με βάση το αγωνιστικό κριτήριο.

Συγκεκριμένα, οι Μαχητές ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή. Τέλος, ο Σάββας Κάλφας ψήφισε τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση