MasterChef: Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 10:47 MasterChef: Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Κουτσόπουλος

Εξαιρετικά δύσκολη για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef αποδείχθηκε η πρώτη μέρα της θεματικής εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με θέμα την ελληνική κουζίνα που θα ολοκληρωθεί στο MasterClass, την ερχόμενη Κυριακή. Οι τρεις κριτές συνάντησαν τους διαγωνιζόμενους στο τρίτο Mystery Box για φέτος και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε τις αλλαγές που υπάρχουν στον νέο κύκλο του παιχνιδιού: «Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε; "Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα"».

Οι παίκτες που δεν τα πήγαν καλά στο τεστ δημιουργικότητας ήταν η Καλλιόπη, ο Γρηγόρης, ο Μάριος, ο Γιώργος, η Αναστασία, ο Χριστόφορος και η Ελισάβετ. Οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα και των επτά παικτών και τελικά οι παίκτες με τις πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν τρεις.

Γρηγόρης, Χριστόφορος και Αναστασία είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στο σημερινό επεισόδιο (01/03), θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές και διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Βασίλης κέρδισε την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας. «Το πιάτο σου ήταν εστιατορικό με ωραίες τεχνικές. Όλα ήταν σωστά, ευφάνταστο. Πολύ δημιουργικό! Συγχαρητήρια, εσύ κερδίζεις την κάρτα! Μαζί με την κάρτα έχεις και κάποια προνόμια, τα οποία θα τα μάθεις στην ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί», του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση