Survivor: Κλάματα από την Ασημίνα για τον Δάντη, κραυγές από την Ταραμπάνκο για τη νίκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 12:31 Survivor: Κλάματα από την Ασημίνα για τον Δάντη, κραυγές από την Ταραμπάνκο για τη νίκη

Συγκίνηση και ένταση στον Άγιο Δομίνικο πριν τη σημερινή αποχώρηση.

Γεμάτο συναισθήματα αναμένεται και το σημερινό επεισόδιο του Survivor με δύο γυναίκες να πρωταγωνιστούν λίγες ώρες πριν την αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων υποψήφιων.

Πρώτη πρωταγωνίστρια η Ασημίνα η οποία δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τη συγκίνηση που της προκάλεσε το πρώτο μήνυμα που πήρε από τον Χρήστο Δάντη.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, περίμενα να δω μήνες ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Καλώς ή κακώς με έχει στηρίξει σε πολλά πράγματα, τον ευχαριστώ και μου λείπει πάρα πολύ» λέει κλαμένη η Ναυσικά στην κάμερα του Survivor.

H δεύτερη πρωταγωνίστρια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία, σε εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση, πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια εμψύχωσης των Διασήμων για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του σημερινού (2/3) επεισοδίου, η Κάτια Ταραμπάνκο φωνάζει συνεχώς στους συμπαίχτες της: «Τι κοιτάς», «ούτε σταγόνα δεν χάνεται», «κράτα-κράτα».

 

 

Survivor: Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο φετινό Survivor εκτυλήχθηκαν την Τρίτη στο έπαθλο επικοινωνίας. Από την στιγμή που η ομάδα των Μαχητών αντιλήφθηκε ότι θα διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η χαρά και η συγκίνησή τους ήταν τεράστια, μιας και είχαν να ακούσουν τους δικούς τους και να μάθουν νέα τους, για περισσότερους από 2 μήνες.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου διάβασε το μήνυμα του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στην αρχή, μόλις αντίκρυσε μια φωτογραφία τους. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Δάντη: «Έλα ρε Morrison- βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτυ εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή και τις στενοχώριες. Πρασπαθούμε όσο μπορούμε να να είμαστε εκεί μαζί σου, εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που κάθε φορά που σε ακούει να φωνάζεις "ΠΑΜΕΕΕΕ" γαβγίζει... Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει: "Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός... ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!"»

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή; newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση