Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «Euphoria» είναι η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του HBO, μετά το «Game of Thrones»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 13:25 Το «Euphoria» είναι η δεύτερη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του HBO, μετά το «Game of Thrones»

Το φινάλε της σειράς προσέλκυσε 6,6 εκατομμύρια θεατές.

Το Euphoria είναι πλέον η δεύτερη σε σειρά του HBO με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από το 2004, αμέσως μετά το «Game of Thrones».

Σύμφωνα με το HBO, τα επεισόδια της σεζόν 2 του Euphoria έχουν πλέον κατά μέσο όρο 16,3 εκατομμύρια θεατές, που είναι η καλύτερη τηλεθέαση για οποιαδήποτε σεζόν σειράς του HBO τα τελευταία 18 χρόνια, εκτός από το «Game of Thrones», που συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 44,2 εκατομμύρια θεατές στην όγδοη και τελευταία σεζόν του το 2019.

Το φινάλε της σειράς με πρωταγωνίστρια την Zendaya σημείωσε υψηλή τηλεθέαση στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν 2 την Κυριακή, προσελκύοντας 6,6 εκατομμύρια θεατές στο HBO και το HBO Max. Μέχρι σήμερα, η τηλεθέαση της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του «Euphoria» πλησιάζει τα 19 εκατομμύρια θεατές στις ΗΠΑ.

Το Euphoria ήταν και πάλι ο κορυφαίος τίτλος του HBO Max στις ΗΠΑ για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα, καθώς και η κορυφαία σειρά για την εβδομάδα τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι είναι η σειρά με τα περισσότερα tweets της δεκαετίας —μέχρι στιγμής— στις ΗΠΑ με 34 εκατομμύρια tweets.

Πηγή: lifo.gr