Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα - Η ομάδα που κερδίζει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 15:16 Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα - Η ομάδα που κερδίζει

Μία επεισοδιακή αποχώρηση κι ένας δυνατός αγώνας έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι ομάδες ετοιμάζονται να παλέψουν για το φαγητό τους, λίγο πριν πάνε στο συμβούλιο για να μάθουν ποιον θα αποχαιρετήσουν. Ποιος αποχωρεί σήμερα (2/3) από το Survivor και ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού (Spoiler);

Δύο διάσημοι και δύο μαχητές υποψήφιοι. Δύο άντρες και δύο γυναίκες. Ύστερα από αρκετό καιρό έχουμε μία ποικιλία στους υποψήφιους, μία ισορροπία θα λέγαμε που βλέπουμε και στα αγωνίσματα. Πλέον οι νίκες μοιράζονται, ενώ σιγά σιγά οι μαχητές παίρνουν σιγά σιγά τα πάνω τους.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler, η ομάδα που κερδίζει το φαγητό απόψε είναι οι Μαχητές. Αφού πήραν δύναμη από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, μάζεψαν το κουράγιο τους και τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, μην αφήνοντας την άλλη ομάδα να πάρουν ανάσα.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα ο αγώνας θα είναι δυνατός και οι ομάδες θα παλέψουν με πάθος.

 

 

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε. Η Βρισηίδα, η Μυριέλλα, ο Γιάννης κι ο Μαρτίκας είναι οι παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν. Ωστόσο, το κοινό έχει ήδη αποφασίσει ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιον θέλει να διώξει.

Έτσι, πέρα από το Spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (2/3) στο Survivor, πληροφορίες έρχονται για το ποιος παίκτης αποχωρεί. Τις λιγότερες ψήφους, λοιπόν, φαίνεται πως συγκέντρωσε ο Γιάννης Τσολάκης κι έτσι είναι αυτός που αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: youfly.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση