Survivor: Ανατροπές, κλάματα και συγκίνηση στην αποχώρηση - "Κατέρρευσαν" όλοι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 10:16 Survivor: Ανατροπές, κλάματα και συγκίνηση στην αποχώρηση - "Κατέρρευσαν" όλοι

Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες του Survivor στο άκουσμα της αποχώρησης της Τετάρτης. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Πολλές ανατροπές έκρυβε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, αφού κατά την αποχώρηση πολλοί παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, αφού δεν περίμεναν την απόφαση του κοινού.

Συγκεκριμένα, , η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Τσολάκης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι, που περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης και θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor ήταν ο Γιάννης Τσολάκης από την ομάδα των Μαχητών. Οι συμπαίκτες του αμέσως μόλις άκουσαν το όνομά του έδειξαν την έκπληξή τους με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, ενώ πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα.

" Δεν ξέρω τι να αισθανθώ αυτή τη στιγμή δέχομαι επίθεση από πάρα πολλά συναισθήματα μέσα μου, δεν θα ξεχάσω σε αυτό το παιχνίδι αυτό που είπε ο Σάββας, " ότι κανένας δεν θα ξεχάσει κανέναν. Δεν θα χαθούμε ποτέ, νιώθω πλούσιος", είπε ο Γιάννης Τσολάκης.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση