MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ποιοι πήραν ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 09:53 MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ποιοι πήραν ασυλία

Ποια ομάδα είχε την υψηλότερη βαθμολογία μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι δύο παίκτες που πήραν ασυλία.

Γεμάτο αγωνία ήταν το επεισόδιο του MasterChef 6 το βράδυ της Πέμπτης (04/03) στο Star, καθώς οι Κόκκινοι και οι Μπλε βρέθηκαν ενώπιον των τριών κριτών, ώστε να μάθουν την βαθμολογία τους μετά την ομαδική δοκιμασία.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να χάσουν την ασυλία για αυτή την εβδομάδα και να έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Στον αρχηγό των Μπλε, τον Δημήτρη Ταϊρίδη, δόθηκε ένα πλεονέκτημα: να δώσει ασυλία σε έναν παίκτη και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ίδιος αποφάσισε να κρατήσει για τον εαυτό του την ασυλία, αναφέροντας ότι το κάνει γιατί θέλει να είναι ξανά αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία, ενώ υπέδειξε τον Πέτρο, ο οποίος είχε κάποιες αστοχίες στο πιάτο που ανέλαβε.

Οι Κόκκινοι απόλαυσαν μια έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι Μπλε κατέβηκαν στην κουζίνα για να διαγωνιστούν για τη λευκή ποδιά. Στη δοκιμασία ασυλίας, η Ελισάβετ είχε μια εξαιρετική προσπάθεια και έτσι πήρε την ασυλία και θα είναι ασφαλής στην ψηφοφορία.

Σημειώνεται, πως ασυλία έχει ήδη και ο Βασίλης.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση