Survivor: "Κόλαση" στο συμβούλιο - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 09:47 Survivor: "Κόλαση" στο συμβούλιο - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor. Καβγάς Ασημίνας - Σταυρούλας για ένα story που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν το επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (07/03) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα των Μπλε ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τα "βάζει" με τον συμπαίκτη του, Ανδρέα, λέγοντας στην κάμερα:

"Κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μαίη και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες".

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2022 "ρίχτηκαν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία της εβδομάδας.

Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έπρεπε να πάει για ιατρικές εξετάσεις μετά τον χθεσινό τραυματισμό του.

Έπειτα από το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα που εξάντλησε κυριολεκτικά τους παίκτες των δύο ομάδων, νικητές του αγωνίσματος ήταν ξανά οι Κόκκινοι.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση