Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Η σκηνή που "λύγισε" το Twitter

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 11:01 Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Η σκηνή που "λύγισε" το Twitter

Συγκλονιστικό ήταν το 5ο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρσα στον Ουρανό». Η ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA καθήλωσε, για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές γεγονός που φάνηκε και μέσα από τα social media.

Το hashtag #AgiosPaisios βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter με τα μηνύματα των χρηστών να πέφτουν “βροχή”.

Έπειτα από πολλές περιπλανήσεις και δυσκολίες, η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη έφτασε στην Κόνιτσα της Ηπείρου. Εκεί βρήκαν ανθρώπους που τους υποδέχτηκαν με αγάπη. Ο μικρός Αρσένιος ψέλλισε τις πρώτες προσευχές του και ξεκίνησε να μεγαλώνει σε ένα πνευματικό περιβάλλον.

Η γιαγιά ΧατζηΧριστίνα όμως έφυγε από την ζωή ήρεμη αφήνοντας μια πλούσια πνευματική κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια της. Με τον θάνατό της άφησε μια πλούσια πνευματική κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Η σκηνή του θανάτου της και τα τελευταία της λόγια έκαναν τους χρήστες του Twitter να δακρύσουν και ταυτόχρονα να χειροκροτήσουν την ηθοποιό Σμαράγδα Σμυρναίου για την ερμηνεία της.

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρσα στον Ουρανό: Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Προσαρμοσμένη αναζήτηση