Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Peaky Blinders: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 12:54 Peaky Blinders: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν στο Netflix

H έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders, έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο!

H έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα στο BBC One στις 27 Φεβρουαρίου, σπάζοντας τα κοντέρ τηλεθέασης με το «καλημέρα σας», καθώς προβλήθηκε από 3,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αυτά διαβάζουν και οι φίλοι των Peaky Blinders ανά τον κόσμο και κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς, μέχρι πρόσφατα το Netflix, που έχει αναλάβει τη διανομή της σειράς σε όλο τον πλανήτη, δεν είχε ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας των επεισοδίων του έκτου κύκλου.

Τις τελευταίες ώρες αυτό άλλαξε, καθώς -ναι μεν- έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας στη συνδρομητική πλατφόρμα, δυστυχώς όμως, οι φαν θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή ακόμα, αφού σύμφωνα με το Deadline, η έκτη σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου!

Θυμίζουμε ότι η τελευταία σεζόν αποτελείται από έξι που προβάλλονται κάθε Κυριακή. Στον έκτο κύκλο θα δούμε και τη μεγάλη επιστροφή του Τομ Χάρντι στον ρόλο του Άλφι Σόλομονς, του ημίτρελου συνεταίρου του Τόμι Σέλμπι.

Σύμφωνα με τον Στίβεν Νάιτ, δημιουργό των Peaky Blinders, η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και συγκεκριμένα με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Πηγή; newsbomb.gr