Masterchef: To πιάτο αντιγραφής τους βάζει δύσκολα - Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 15:00 Masterchef: To πιάτο αντιγραφής τους βάζει δύσκολα - Αποχώρηση που θα συζητηθεί

Η χαμένη ομάδα στην Ομαδική Δοκιμασία του Masterchef ήταν, για ακόμη μια φορά, η μπλε, τα μέλη της οποίας καλούνται και πάλι να καταλογίσουν τις ευθύνες αυτής της ήττας και να ψηφίσουν ανάλογα, στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Βασιλική Δροσάτου, ως αρχηγός της μπλε ομάδας, έθεσε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση ενώ ο Χριστόφορος Κατσιάνας κατάφερε να κερδίσει τη Δοκιμασία Ασυλίας.

Για άλλη μια φορά, εντάσεις, διαφωνίες και συναισθηματική φόρτιση, έρχονται στην επιφάνεια και η ψηφοφορία δεν αποδεικνύεται εύκολη υπόθεση για την μπλε ομάδα.

Όμως οι υποψήφιοι για αποχώρηση, οφείλουν να τα αφήσουν πίσω τους για να μπορέσουν να αποδώσουν, όσο καλύτερα γίνεται, στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που τους περιμένει.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον καλεσμένο chef Μιχάλη Κίκη, που φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο MasterChef 2022 και το οποίο θα σφραγίσει την τύχη κάποιου στον διαγωνισμό.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση