MasterChef Trailer: Οι κριτές φτύνουν το φαγητό - Μαγειρική "τραγωδία" με 6 προτεινόμενους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 13:05 MasterChef Trailer: Οι κριτές φτύνουν το φαγητό - Μαγειρική "τραγωδία" με 6 προτεινόμενους

Το αποψινό Mystery Box δυσκολεύει για τα καλά τους παίκτες του MasterChef. Πολύ σκληρά λόγια από τους κριτές.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Δευτέρας (14/03). Οι προηγούμενες ημέρες έφεραν συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές για τους παίκτες.

Το νέο όμως Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας θα φέρει νέες δυσκολίες για τους παίκτες, οι οποίοι θα κληθούν να μαγειρέψουν δύο φορές και να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά που κρύβει το κουτί.

Ο νικητής του σημερινού τεστ δημιουργικότητας θα είναι και αυτός που θα κρατήσει στα χέρια του την μόνιμη κάρτα ασυλίας, η οποία είναι ελεύθερη.

Εκτός από τις προσπάθειες που θα αγγίξουν το τέλειο, θα υπάρξουν και κάποιες άλλες που θα προκαλέσουν έντονο προβληματισμό στους κριτές. Μάλιστα, μια εκ των προσπαθειών θα χαρακτηριστεί ως "η χειρότερη μέχρι σήμερα στο παιχνίδι". Την ίδια ώρα, όπως βλέπουμε στο trailer της Δευτέρας, ο Πάνος Ιωαννίδης φτύνει το φαγητό του.

Οι παίκτες που θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef 6 αναμένεται να είναι πάνω από τρεις αυτή την φορά, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσει έξι ονόματα που θα βρεθούν στον "τάκο".

MasterChef 6: Δείτε το trailer της Δευτέρας (14/03)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση