MasterChef: Αλλάζουν τα δεδομένα - Η αποχώρηση που θα φέρει ανατροπές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 14:39 MasterChef: Αλλάζουν τα δεδομένα - Η αποχώρηση που θα φέρει ανατροπές

Το MasterChef συνεχίζεται απόψε με μια αποχώρηση που θα φέρει ανατροπές, αφήνοντας έκπληκτους τους διαγωνιζόμενους και αλλάζοντας τα δεδομένα.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας. Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας. Για πρώτη φορά φέτος βρίσκονται τόσοι διαγωνιζόμενοι στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ κάποιοι από αυτούς καλούνται να διεκδικήσουν για πρώτη φορά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής με απαιτητικές τεχνικές, είναι το ζητούμενο της δοκιμασίας για τους υποψήφιους. Η πίστη αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας είναι τα στοιχεία, που αναζητούν οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Η συνταγή είναι οδηγός και η μη τήρηση των βημάτων με συγκέντρωση και προσοχή μπορεί να κοστίσουν την παραμονή στον διαγωνισμό.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef

Πηγή: star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση