MasterChef Trailer: Αλλαγές στις ομάδες - Νεύρα και εντάσεις στη δοκιμασία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 14:34 MasterChef Trailer: Αλλαγές στις ομάδες - Νεύρα και εντάσεις στη δοκιμασία

Νέα ομαδική δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του MasterChef 6. Οι ισορροπίες αλλάζουν ξανά, αφού γίνονται σημαντικές αλλαγές στις ομάδες. Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/03).

Μια νέα εξωτερική ομαδική δοκιμασία περιμένει τους παίκτες του MasterChef 6 το βράδυ της Τετάρτης (16/03), μετά την μεγάλη ανατροπή στη χθεσινή αποχώρηση.

Οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι στο MasterChef 2022, καθώς ο Γιάννος έχει στα χέρια του τα νήματα και πρόκειται να τα κινήσει. Τι αλλαγές θα κάνει; Ποιος θα είναι ο καινούριος αρχηγός της Μπλε Ομάδας;

 

Οι παίκτες θα κληθούν να μαγειρέψουν πιάτα της fusion κουζίνας με αφετηρία την Ελλάδα, κάνοντας ένα ταξίδι στις γεύσεις όλου του κόσμου.

Από τη δοκιμασία δεν θα λείψουν τα νεύρα, οι εντάσεις και τα παράπονα από τους μάγειρες, οι οποίοι αισθάνονται ότι έχουν "καπελωθεί" από τους συμπαίκτες τους.

Καλεσμένος για να δοκιμάσει τις προσπάθειες των ομάδων θα είναι ο διάσημος σεφ Αντώνης Δρακουλαράκος, ο οποίος ακούγεται να λέει στο trailer: "Είδα κάτι που μάλλον δεν θα μου αρέσει".

MasterChef 6: Δείτε το trailer της Τετάρτης (16/03):

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση