MasterChef: Η καθοριστική απόφαση του "Μπόμπαινα" - Ποιος κέρδισε την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 09:54 MasterChef: Η καθοριστική απόφαση του "Μπόμπαινα" - Ποιος κέρδισε την ασυλία

Τι αποφάσισε ο "Μπόμπαινας", ως αρχηγός των Μπλε μετά την ήττα της ομάδας. Μεγάλη ανατροπή στην διαδικασία ασυλίας.

Άνω κάτω έγιναν οι παίκτες του Masterchef κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης (17/03). Οι δυο ομάδες, κόκκινη και μπλε, έφτασαν στο πλατό, περιμένοντας με αγωνία το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Πριν οι κριτές ξεκινήσουν να σχολιάζουν και να βαθμολογούν τα πιάτα, ρώτησαν τον Γιάννο για τις αλλαγές που έκανε. Συγκεκριμένα, για την απόφασή του να στείλει τη Φανή στην Μπλε Ομάδα και να πάρει τον Τζόναθαν στην Κόκκινη, αλλά και να ορίσει αρχηγό τον «Μπόμπαινα».

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες της Μπλε Ομάδας ανέφεραν πως συνεργάστηκαν μια χαρά και δεν υπήρξε ένταση.

MasterChef 6: Μεγάλη ένταση και βρισιές στο Συμβούλιο

Η ατάκα του Γιάννου εξόργισε τον Βασίλη Μπόλλο που δεν πίστεψε στα λεγόμενά του κι είπε σε έντονο ύφος: "Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε".

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία

Οι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί στα σχόλιά τους στο Συμβούλιο των δύο ομάδων. Τα λάθη και οι αστοχίες ήταν πολλές, ωστόσο μια ομάδα κατάφερε να τα πάει λίγο καλύτερα.

Μετά από τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών των πιάτων, οι μπλε κατάφεραν να συγκεντρώσουν 125/180, ενώ από την άλλη οι κόκκινοι έλαβαν 137/180.

MasterChef: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η ομάδα που έχασε τη δοκιμασία ήταν η Μπλε και έτσι ο αρχηγός της, ο Δημήτρης ή αλλιώς ο Μπόμπαινας, έπρεπε να προτείνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και επέλεξε τον Σταύρο.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας του είχαν ζητήσει να είναι εκείνο υποψήφιοι, όμως ο Δημήτρης έκανε την επιλογή του. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Η δοκιμασία Ασυλίας για την μπλε ομάδα ήταν μία ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, αφού ήταν ένας αγώνας ταχύτητας. Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα νόστιμο club sandwich σε λίγο χρόνο!

Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος η δοκιμασία τελειώνει ότι φτάσει μπροστά στους κριτές και το τρίτο club.

Οι τρεις πρώτοι που παρέδωσαν τα πιάτα τους ήταν η Ελισάβετ, η Φανή και ο Νικήτας και έτσι διεκδίκησαν την κάρτα ασυλίας. Τελικά ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Νικήτας.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση