Survivor Trailer: "Βόμβα" από τον Λιανό - Έκτακτο Συμβούλιο με κλάματα από τους παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 10:29 Survivor Trailer: "Βόμβα" από τον Λιανό - Έκτακτο Συμβούλιο με κλάματα από τους παίκτες

Ένα γράμμα από την παραγωγή του Survivor ανατρέπει τα πάντα. Σε κατάσταση σοκ οι παίκτες στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (19/03) στον ΣΚΑΪ.

Μια ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό θα αλλάξει όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Όλα ξεκινούν όταν οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα λάβουν στην παραλία τους έναν σάκο, που θα πιστέψουν αρχικά πως πρόκειται για προμήθειες.

Σοφιάννα Αβραμάκη από την μια και Άρης Σοϊλέδης από την άλλη είναι οι παίκτες που καλούνται να ανοίξουν τον σάκο και προς έκπληξή τους ανακαλύπτουν πως πρόκειται για γράμμα.

«Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε;» έγραφε στο γράμμα, με την απάντηση να βρίσκεται στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Σαββάτου, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θα προχωρήσει σε μια ανακοίνωση που θα σοκάρει τους παίκτες των δύο ομάδων. Κάποιοι, μάλιστα, δεν θα αντέξουν την πίεση και θα ξεσπάσουν σε κλάματα την ώρα του Συμβουλίου.

Survivor: Το trailer του Σαββάτου (19/03)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση