Survivor Spoiler: Το συμβούλιο που θα αλλάξει τα πάντα - Οι νέες ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 13:24 Survivor Spoiler: Το συμβούλιο που θα αλλάξει τα πάντα -  Οι νέες ομάδες

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στο νησί καθώς το Σάββατο (19/3) θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο

Γεμάτο συγκινήσεις αναμένεται το επεισόδιο του Survivor αύριο, Σάββατο (19/3) καθώς όπως αναφέρει η Ναυσικά «περιμέναμε προμήθειες και τελικά ήρθε μια «βόμβα στην καλύβα το πρωί».

«Όπως έχουμε ξαναπεί το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών» σχολιάζουν οι υπόλοιποι παίχτες με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει «έχουμε αρχίσει να νιώθουμε ένα φόβο για το τι πρόκειται να συμβεί».

Η επόμενη έκπληξη είναι ένα γράμμα που φτάνει στα χέρια των παιχτών του Survivor στο οποίο αναφέρεται ο γρίφος: «Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε».

Και το αποκορύφωμα της συγκίνησης είναι ότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο του Νησιού με τον Γιώργο Λιανό, επιβεβαιώνοντας όσα έχει μεταδώσει το Newsbomb.gr, να λέει «το μέλλον σας στο Survivor μετά από αυτό το συμβούλιο θα είναι διαφορετικό». Τι θα δούμε και θα κάνει τους παίκτες να «παγώσουν» και να κλάψουν; Τις δύο νέες ομάδες στο Survivor!

Η άμεση απάντηση της παραγωγής στην απροσδόκητη εξέλιξη της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, έρχεται με την αλλαγή συνθέσεων των δύο ομάδων.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές καταργούνται και μετατρέπονται σε κόκκινη και μπλε ομάδα. Και πραγματικά η επιλογή με την οποία έγινε αυτή η μίξη των παικτών των δύο ομάδων και η μοιρασιά τους στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, είναι σίγουρο ότι θα ανατρέψει ισορροπίες και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο Survivor.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας:

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Απόστολος Ρουβάς, Στάθης Σχίζας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Τζο Μαριδάκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Γιώργος Κατσαούνης, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οι παίκτες της μπλε ομάδας:

Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ταλάντσεβ, Σοφιάνα Αβραμάκη, Θωμαϊς Εμαννουηλίδου, Αρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευριδίκη Παπαδοπούλου

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση