Survivor: Άγριο σκηνικό με Στάθη και Καραγκούνια - Απειλές Λιανού για αποβολή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 23:54 Survivor: Άγριο σκηνικό με Στάθη και Καραγκούνια - Απειλές Λιανού για αποβολή

"Απαράδεκτο περιστατικό" χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός το συμβάν ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Τάκη Καραγκούνια στον αγώνα ασυλίας του Survivor. Τι συνέβη.

Ένα άγριο σκηνικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής (20/03).

Οι παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίες άλλαξαν σύνθεση και προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα πραγματικότητα, "ρίχτηκαν" με πάθος στη μάχη.

Στο ματς του Στάθη Σχίζα (κόκκινοι) με τον Τάκη Καραγκούνια (μπλε), όμως, συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό, που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να παρέμβει και να βγάλει "πόρισμα".

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα μεταξύ τους, ο Στάθης χτύπησε με ένα μπαλάκι τον Τάκη, με τον τελευταίο να βάζει τις φωνές και να ουρλιάζει. "Είσαι τρελός; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα! Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη;", είπε ο Καραγκούνιας, με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε αμέσως μετά πως η παραγωγή παρακολούθησε το replay και είδε πως και οι δύο παίκτες είχαν άδικο, επομένως ο αγώνας θα επαναληφθεί.

"Προκύπτει ότι και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει αρχικά τον δρόμο στον Στάθη, εμποδίζοντάς τον να μαζέψει τα μπαλάκια. Έπειτα, ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη κίνηση, χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και μετά πετώντας του ένα μπαλάκι. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα από το σημείο που είχαμε μείνει. Σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό, θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Τελικά, τον πόντο πήρε ο Στάθης Σχίζας.

Survivor: Δείτε το απαράδεκτο περιστατικό με Στάθη - Τάκη

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση