Survivor spoiler - Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 18:11 Survivor spoiler - Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία!

Πολλά και διάφορα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.  Διότι, η Δευτέρα είναι η πλέον κρίσιμη μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το παιχνίδι αρχίζει να είναι πάλι γεμάτο εντάσεις και συγκινήσεις.

Αρχικά, όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, έχουμε ανοιχτή κόντρα ανάμεσα στη Ναυσικά και τον Τάκη. Οι δυο τους συνεχίζουν να είναι σε αντιπαράθεση παρότι βρίσκονται πλέον σε διαφορετική ομάδα. Με άλλα λόγια, η κόντρα τους δεν τελείωσε το συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο τους θα συγκρουστούν και στη συνέχεια. Ο Τάκης έχει ανοίξει γενικά παρτίδες με πολλούς. Ο μισθοφόρος δεν έχει και την καλύτερη άποψη για πρώην συμπαίκτες και νυν αντιπάλους. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει και πολλούς φίλους μέσα στο μπλε στρατόπεδο. Ο Άρης Σοϊλέδης, για παράδειγμα. Ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού δείχνει να έχει απόσταση. Διότι, οι δυο τους δεν τα πήγαν ποτέ καλά.

Survivor διαρροή 21/3: Ποια ομάδα θα πάρει τη 2η ασυλία;

Οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης με ένα και μοναδικό σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν την πρώτη, ωστόσο σήμερα τα πράγματα αλλάζουν.

Ο καιρός είναι εξαιρετικός και οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα μέσα στο στίβο μάχης. Η καλοκαιρία φέρνει και υγρό στίβο μάχης μπροστά μας.

Σύμφωνα με με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα πάρουν τη ρεβάνς και θα πανηγυρίσουν τη νίκη. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι θα είναι θεατές στο συμβούλιο.

Survivor διαρροή 21/3: Ακόμα ένα δυνατό συμβούλιο!

Οι παίκτες θα πρέπει να οδηγηθούν και στο συμβούλιο του νησιού. Αυτό θα είναι αρκετά κρίσιμο. Διότι, οι ομάδες είναι καινούργιες και ουδείς ξέρει τι θα γίνει.

Η ψηφοφορία θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μένει να δούμε αν ο Σπύρος Μαρτίκας θα βγει στον τάκο ή θα αλλάξει η τακτική τώρα που η σύνθεση της Μπλε ομάδας είναι αρκετά διαφορετική.

 

 

Πηγή: sportime.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση