Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: O δημιουργός του «La Casa de Papel» ξαναχτυπά με νέα σειρά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 16:09 Netflix: O δημιουργός του «La Casa de Papel» ξαναχτυπά με νέα σειρά!

Η νέα σειρά του Άλεξ Πίνα θα κυκλοφορήσει στο Netflix και θα αντλεί έμπνευση από την πανδημία της Covid-19.

Ο Άλεξ Πίνα, δημιουργός της ισπανικής επιτυχίας του Netflix, «La Casa de Papel», ετοιμάζει νέα σειρά για τον «γίγαντα» του streaming η οποία θα είναι εμπνευσμένη από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η σειρά -που δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο- διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές υπόγειο καταφύγιο, όπου το ένα τοις εκατό της χώρας βρίσκεται εκεί για να ξεφύγει από την καταστροφή που σαρώνει τον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Πίνα, η έμπνευση για το συγκεκριμένο πρότζεκτ προήλθε από ένα άρθρο ισπανικής εφημερίδας που δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτωβρίου 2021 σχετικά με πλούσιους Ισπανούς που αγόραζαν καταφύγια στον απόηχο της πανδημίας του κορονοϊού.

«Μερικά από τα νέα καταφύγια που κατασκευάζονταν ήταν πολυτελείς κατοικίες στο υπέδαφος», αναφέρει ο Ισπανός δημιουργός.

«Έως και 15 ορόφους κάτω, με αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως κινηματογράφο, πισίνα, σπα, γυμναστήριο και κοινόχρηστους κήπους, με νερό και φαγητό για να μπορεί να επιβιώσει κανείς πάνω από πέντε χρόνια. Μια υπόγεια κοινότητα 75 ατόμων. Μετά σκεφτήκαμε πώς θα ήταν η ζωή εκεί. Κοινωνικές, οικογενειακές και ρομαντικές σχέσεις, σε ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο είχαν καταφύγει βιαστικά και αποκλειστικά οι άνθρωποι».

Το νέο πρότζεκτ εντάσσεται στην αποκλειστική συμφωνία που έχει υπογράψει ο Πίνα με το Netflix, μετά την επιτυχία του La Casa de Papel, και αφορά σε μια σειρά από νέες παραγωγές, μεταξύ των οποίων το spin-off του ισπανικού χιτ, με τίτλο «Berlin» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα το 2023.

Πηγή: newsbomb.gr