MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Αλλάζουν οι ισορροπίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 23:35 MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Αλλάζουν οι ισορροπίες

Βαρύ το κλίμα στο σπίτι του MasterChef μετά την αποχώρηση. Γρηγόρης, Παναγιώτης ή Καλλιόπη είχε την χαμηλότερη βαθμολογία στη Δοκιμασία Αντιγραφής;

Τρεις δυνατοί και αγαπητοί παίκτες της Κόκκινης Ομάδας βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef, λόγω της κακής επίδοσής τους στο χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας.

Το βράδυ της Τρίτης (22/03) ο Γρηγόρης, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef, συμμετέχοντας στη Δοκιμασία Αποχώρησης και διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι.

Το πιάτο που κλήθηκαν να μαγειρέψουν ήταν μικρασιάτικο τονάκι με λαχανικά πλακί από τον σεφ Άγγελο Μπακόπουλο, σε συνέχεια της χθεσινής δοκιμασίας με άρωμα πολίτικης κουζίνας.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γρηγόρης, καθώς είχε κάνει κάποια πολύ σημαντικά λάθη στις παρασκευές του, τα οποία οδήγησαν σε ένα πιάτο κάτω του μετρίου με χαμηλή βαθμολογία.

Το κλίμα στο σπίτι ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ενώ η αποχώρηση αυτή θα ταράξει τις ισορροπίες στους Κόκκινους του MasterChef, αφού πλέον η ομάδα μένει χωρίς αρχηγό. Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

MasterChef: Οι δηλώσεις του Γρηγόρη

MasterChef: Το trailer της Τετάρτης (23/03)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση