Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Αυτός αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 15:25 Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Αυτός αποχωρεί

Σήμερα, στο ριάλιτι επιβίωσης, αναμένεται να δούμε αγώνισμα για το έπαθλο αλλά και αποχώρηση. Δείτε αναλυτικά…

Οι Διάσημοι -και παλιότερα και τώρα μετά την αλλαγή των παικτών- έχουν μία μοναδική μαεστρία να κερδίζουν έπαθλα επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας έτσι τρόπο για να έρθουν, έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο, κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους που τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τους Μπλε που πρέπει να έχουν κερδίσει μόλις μία ή δύο φορές, γεγονός που τους έχει αφήσει πίσω σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με την πατρίδα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ήθελαν πολύ να δουν και εκείνοι ότι οι οικογένειές τους είναι καλά για να ηρεμήσουν και να μην νιώθουν τόσο έντονα την έλλειψή τους, όμως αυτό δεν θα συμβεί ούτε απόψε αφού οι Διάσημοι μπήκαν σαν… σίφουνας μέσα στον στίβο μάχης και κατάφεραν να υπερισχύσουν.

Survivor spoiler: Άρης Σοϊλέδης – Στα «πατώματα» η ψυχολογία του

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έπειτα από τη δημιουργία των νέων ομάδων στο Survivor. Στις δύο παραλίες της Καραϊβικής που φιλοξενούνται οι ομάδες του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί νέες κλίκες και κόντρες επηρεάζοντας ορισμένους παίκτες περισσότερο. Ένας από τους παίκτες, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας όσων έγιναν, είναι και ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και ΑΕΚ μπήκε με μεγάλες βλέψεις στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τα σχέδια του ανατράπηκαν. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις είναι πολύ καλές σε αντίθεση με την ψυχολογική του κατάσταση.

Ο Σοϊλέδης είναι ένα ράκος ψυχολογικά, επισημαίνοντας από την αρχή κιόλας, ότι με τις αλλαγές και τη μετακόμισή του στην μπλε παραλία, έχασε όλους τους φίλους του, αντιδρώντας έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε πει στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι πείστηκε να παραμείνει στο παιχνίδι, η ψυχολογική επίδραση των αλλαγών δεν έχει φύγει από πάνω του, με αποτέλεσμα η ανησυχία να παραμένει ως προς τις επόμενες κινήσεις του.

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο»

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις και οι εντάσεις στο Survivor. Οι κόντρες συνεχίζονται τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και μεταξύ συμπαικτών. Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μίλησε για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη, κάνοντας λόγο για ανήθικες πράξεις.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, στο επεισόδιο της Τρίτης και είπε ότι: «Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση».

«Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», συμπλήρωσε ο μισθοφόρος.

Μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τους τσακωμούς του Άρη Σοϊλέδη με τον Απόστολο Ρουβά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ ανέφερε ότι «Θέλει να είναι ο Θεός όλων».

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή

Ο Γιώργος Κατσαούνης στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει στροφή στην καριέρα του, να γίνει ηθοποιός και να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Την ιδέα έδωσε η Μυριέλλα Κουρεντή όταν του είπε: «Θέλω να δω τον Κατσαούνη να κρατάει το κινητό και να φέρνει βόλτα τον προτζέκτορα. Θέλω να ανοίξει την selfie κάμερα και να βλέπει τον εαυτό του στον προτζέκτορα και να λέει “α, παίζω στον κινηματογράφο”».

«Θα γυρίσω ταινία… Χόλιγουντ θα το κάνω», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης. Η Μυριέλλα Κουρεντή του έταξε να τον χρίσει πρωταγωνιστεί, με τον παίκτη του Survivor να απαντά: «Θα τη γυρίσουμε Μυριέλλα, γιατί όχι;».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτες στην αρχή τους παιχνιδιού είχαν έρθει αρκετά κοντά, οι παρεξηγήσεις και οι κόντρες όμως, δεν άργησαν να έρθουν, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που η σχέση τους είχε φτάσει στα άκρα. Οι δυο τους πλέον βρίσκονται στην ίδια ομάδα και φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα.

survivor spoiler 23/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σήμερα θα δούμε έπαθλο για το φαγητό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μπλε έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο!

survivor spoiler 23/3: Αυτος ο παίκτης αποχωρεί

Μυριέλλα Κουρεντή, Σπύρος Μαρτίκας, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Τάκης Καραγκούνιας είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια μάχη όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί προς αποχώρηση.

Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από την παραλία της ομάδας του και πολύ σύντομα θα τον δούμε ξανά στα πάτρια εδάφη.

Ποιος είναι αυτός;

Η μάχη της αποχώρησης ήταν πολύ κοντινή ωστόσο ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor.

Πηγή: newsique.gr

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση