Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»Ohg

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:23 Netflix: Πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του «Stranger Things»Ohg

Όπως φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες που αποκαλύπτει το Netflix, η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» θα είναι η πιο σκοτεινή από όλες!

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του Stranger Things και όπως θα δείτε η ατμόσφαιρα μοιάζει ιδιαίτερα τρομακτική και απειλητική.

Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε από καιρό, η νέα πολυαναμενόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, θα είναι η μεγαλύτερη αλλά και η πιο σκοτεινή από όλες.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η τέταρτη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο να έρχεται την 1η Ιουλίου. Παράλληλα, οι δημιουργοί ετοιμάζουν ήδη την επόμενη, πέμπτη σεζόν η οποία θα είναι και η τελευταία.

Ωστόσο, οι φαν δεν πρέπει να απογοητεύονται, καθώς οι αδερφοί Ματ και Ρος Ντάφερ, διευκρινίζουν ότι η ιστορία θα συνεχιστεί και μετά το τέλος της σειράς, προφανώς με spinoffs που θα επικεντρώνονται σε νέους ήρωες και μυστηριώδεις ιστορίες.

Όσον αφορά την επερχόμενη τέταρτη σεζόν, η οποία ξεκίνησε γυρίσματα (μετ' εμποδίων λόγω κορωνοϊού) τον Φεβρουάριο του 2020, έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά την προβολή του τρίτου κύκλου, τον Ιούλιο του 2019.

Τους προηγούμενους μήνες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και τους τίτλους των επεισοδίων του τέταρτου κύκλου τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω:

- Το κλαμπ της κολάσεως

- Η κατάρα του Βέκνα

- Το τέρας και η υπερηρωίδα

- Αγαπημένε μου Μπίλι

- Πρόγραμμα Νίνα

- Η βουτιά

- Η σφαγή στο εργαστήριο Χόκινς

- Ο μπαμπάς

- Ο κουμπαράς

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την τέταρτη σεζόν του Stranger Things:

Πηγή: newsbomb.gr