Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Peaky Blinders: Σαν ταινία θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 22:34 Peaky Blinders: Σαν ταινία θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Σαν… ταινία θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της 6ης και τελευταίας τηλεοπτικής σεζόν των Peaky Blinders, καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς, Άντονι Μπερν, αποκάλυψε πως θα είναι επικών διαστάσεων και θα έχει διάρκεια 81 λεπτά!

Η 6η και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders προβάλλεται αυτόν τον καιρό στο BBC και θα προβληθεί παγκοσμίως μέσω Netflix στις 10 Ιουνίου. Όπως μάθαμε από τον σκηνοθέτη, το τελευταίο επεισόδιο θα διαρκεί όσο περίπου μια ταινία επειδή «είναι το πιο Peaky πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το τελευταίο αντίο», δήλωσε ο ίδιος.

«Θα είναι ένα πολύ, πολύ διαφορετικό επεισόδιο από την υπόλοιπη σεζόν. Θα είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε κάνει προηγουμένως. Είναι πολύ επικό σε κλίμακα. Μοιάζει με ταινία και είναι σαν την πρόβα τζενεράλε για την μεγάλη ταινία», τόνισε στο RadioTimes.com ο Μπερν.

Η αναφορά του στη «μεγάλη ταινία» έχει να κάνει με την αποκάλυψη του Στιβ Νάιτ, του δημιουργού των Peaky Blinders, ο οποίος είχε δηλώσει παλαιότερα πως το τέλος της ιστορίας της οικογένειας Σέλμπι θα δοθεί στην κινηματογραφική οθόνη.

Το 5ο και προτελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν θα προβληθεί αύριο Κυριακή (27.3.2022) στο BBC, ενώ την επόμενη Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο επεισόδιο επικών διαστάσεων.

πηγή: Newsit.gr