Masterchef Silver Award και αποχώρηση: Τρία πιάτα και ριψοκίνδυνες αποφάσεις κρίνουν το αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 16:09 Masterchef Silver Award και αποχώρηση: Τρία πιάτα και ριψοκίνδυνες αποφάσεις κρίνουν το αποτέλεσμα

Νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο Masterchef ήταν o Νικήτας Μπατσικούρας και έχει στη διάθεσή του το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που αυτή τη φορά είναι και η τελική δοκιμασία του φετινού Silver Award.

Στο τέλος της μέρας, ο νικητής της δοκιμασίας θα κερδίσει 10.000 ευρώ και δυστυχώς αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, είναι τρία πιάτα, που κρύβουν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 ένα αγαπημένο και, όπως θα έλεγαν οι ίδιοι, «άχαστο» δίδυμο.

Ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης και ο φιναλίστ Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef 2020, επιστρέφουν στην κουζίνα για να δοκιμάσουν και να κρίνουν, μαζί με τους τρεις chef κριτές, τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.

Τρία ολοκληρωμένα πιάτα με τον χρόνο στο MasterChef 2022 να είναι περιοριστικός, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους. Ειδικά όταν αυτά τα τρία πιάτα θα κρίνουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό αλλά και την κατάκτηση του επάθλου των 10.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιδείξουν άρτια τεχνική και φαντασία στα πιάτα τους σε συνδυασμό με μαγειρικό θάρρος για να τα καταφέρουν. Εκείνοι που έχουν τα πιο γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, θα είναι και εκείνοι που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία.

Το απαιτητικό μαγειρικό ζητούμενο της δοκιμασίας θα αγχώσει περισσότερο κάποιους και οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις τους είτε θα τους δικαιώσουν, είτε θα τους κοστίσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Για κάποιον η μέρα θα κλείσει θριαμβευτικά και για κάποιον άλλο, δυστυχώς, με την πικρή γεύση της αποχώρησης.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει το φετινό Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ και ποιος θα κλείσει οριστικά την πόρτα του MasterChef 2022 πίσω του;

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση