Νέες αποκαλύψεις για την επερχόμενη ταινία των «Peaky Blinders»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 14:40 Νέες αποκαλύψεις για την επερχόμενη ταινία των «Peaky Blinders»

Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός των Peaky Blinders για την ιστορία και τους χαρακτήρες της ταινίας. 

O δημιουργός των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ, έκανε μερικές νέες αποκαλύψεις για αυτά όσα πρέπει να περιμένουν οι φαν από την επερχόμενη ταινία.

Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του Metro, o Νάιτ αποκάλυψε πώς ήδη ξέρει τι θα συμβεί στο φιλμ, ενώ έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο. «Γνωρίζω ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, ξέρω ποια είναι η ιστορία και αυτή τη στιγμή έχω ξεκινήσει να τη γράφω», ανέφερε.

Ο Νάιτ συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα ειπωθεί με έναν εντελώς Peaky τρόπο».

Αποκάλυψε επίσης, ότι ο νέος χαρακτήρας Hayden Stagg τον οποίο υποδύεται ο Στίβεν Γκράχαμ, θα μπορούσε να βρίσκεται στην ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023.

«Τον ήθελα [στη σειρά] για πολύ καιρό» ανέφερε για τον Γκράχαμ.«Είναι θαυμάσιος και θέλω να τον κρατήσω ως μέρος του στο μέλλον».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Esquire, ο Νάιτ δήλωσε ότι οι νέοι χαρακτήρες που έχουν μπει στο καστ της έκτης και τελευταίας σεζόν θα μπορούσαν να συνεχίσουν και στην επερχόμενη ταινία.

«Στην έκτη σεζόν συστήνουμε τη νέα γενιά και θα είναι μέρος αυτού που συμβαίνει στην ταινία. Ξέρω περί τίνος πρόκειται. Και ξέρω ποιες δύο ιστορίες πρόκειται να ειπωθούν».

H έκτη σεζόν των Peaky Blinders προβάλλεται ήδη στο BBC. Στο Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου!

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση