Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 15:04 Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού!

Χαμός στο αποψινό Survivor με τραυματισμούς και δύο παίκτες στο νοσοκομείο!

Ένα διαφορετικό επεισόδιο Survivor θα έχουμε απόψε, αφού όπως είδαμε στο trailer  του Survivor, έχουν δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης χτυπάει το πόδι του και αμέσως ο Γιώργος Λιανός καλεί τους γιατρούς, προκειμένου άμεσα ο παίκτης των Μπλε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τις επόμενες 10 μέρες.

Δε μένουν εκεί όμως τα άσχημα νέα, αφού και η Ασημίνα από τους Κόκκινους βρίσκεται πεσμένη στην άμμο και στη συνέχεια τη βλέπουμε να τη μετακινούν με φορείο.

Πάντως πριν από τα σοβαρά περιστατικά αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα, βλέπουμε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες για όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Survivor διαρροή 30/3: Ποιος θα πάρει το έπαθλο του φαγητού;

Απόψε Κόκκινοι και Μπλε θα βρεθούν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού, που όλοι χρειάζονται άμεσα.

Η πείνα που έχει πέσει είναι μεγάλη και οι παίκτες πρέπει να φάνε για να μαζέψουν όση ενέργεια μπορούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη, κάτι που τελικά θα γίνει.

Διότι, μετά από το χαμένο έπαθλο επικοινωνίας, ομάδα των νέων Μαχητών καταφέρνει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να στείλει τους Κόκκινους να πεινάνε ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη αυτή τη νίκη από τότε που χωρίστηκαν ξανά οι δυο ομάδες, βρισκόμαστε στο 6-4 υπέρ των Μπλε.

Πηγή: sportime.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση