MasterChef: Ο "Μπόμπαινας" ξανά στο σπίτι - Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 11:20 MasterChef: Ο "Μπόμπαινας" ξανά στο σπίτι - Ποιοι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι

Μεγάλες ανατροπές στην κουζίνα του MasterChef. Ποιοι παίκτες πήραν ξανά ποδιά και επιστρέφουν στον διαγωνισμό.

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις κριτές, να πάρει τη πολυπόθητη λευκή ποδιά και να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 2022.

Δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά στο σπίτι του MasterChef η Ελπίδα και ήδη άρχισαν οι γκρίνιες από μερίδα παικτών. Αυτή που δεν είδε με καλό μάτι την επιστροφή της Ελπίδας στον διαγωνισμό μαγειρικής ήταν σίγουρα η Φανή.

Στη δεύτερη μέρα επιστροφών τρία μαγειρικά ζευγάρια διεκδίκησαν άλλες τρεις λευκές ποδιές, που οδηγούν πίσω στο σπίτι του MasterChef 6.

Οι κριτές υποδέχτηκαν στο πλατό παίκτες που βρέθηκαν στο φετινό MasterChef ωστόσο δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στον μαγειρικό διαγωνισμό. Η νέα δοκιμασία θα χάριζε σε κάποιους από αυτούς μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που είχε βγει δεύτερος στο πρώτο σκέλος των επιστροφών, είχε στα χέρια του σημαντικά πλεονεκτήματα για την επόμενη φάση των μονομαχιών.

Ο Γρηγόρης επέλεξε να διαγωνιστεί με τον Νίκο.Ο Γρηγόρης έφτιαξε χτένια, μάνγκο, herb oil, αέρα εσπεριδοειδών και φύλλα cappuccino. Ο Νίκος Μπέρκας έφτιαξε χτένια με πέστο φουντουκιού, μάνγκο σε δυο υφές και λάδι μυρωδικών. Τελικά, την ποδιά κατάφερε να πάρει ο Νίκος και να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

«Δεν μπορώ να χαμογελάσω, δεν μπορώ να το χαρώ αυτή τη στιγμή, γιατί δεν το περίμενα! Δίνει αξία ο συγκεκριμένος συμπαίκτης μου σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά για να είμαι ειλικρινής, όχι δεν μπορώ να το χαρώ!», είπε ο Νίκος στην κάμερα.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης (Μπόμπαινας) βρέθηκε στην δοκιμασία έχοντας αντίπαλο τον Στέφανο Σαμανή. O Μπόμπαινας έφτιαξε Wagyu με σάλτσα από χουρμάδες, ζου από κρέας, πατάτα baby σε φύλλο δυόσμου και κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef, μιας και το πιάτο του κρίθηκε καλύτερο από εκείνο του Στέφανου.

Η Βασιλική μονομάχησε με την Αναστασία και ο αγώνας ήταν δύσκολος. Η Βασιλική έφταιξε μπαλοτίνα κοτόπουλου με κρέμα καρότου, μήλο κονφί και μήλο γλασέ με εσαλότ και κάπαρη!

Η Αναστασία από την άλλη έφτιαξε κροκέτες κοτόπουλου με μυρωδικά, κρέμα από πράσινο μήλο και passion fruit.

Τελικά την ποδιά κέρδισε η Βασιλική, η οποία επέστρεψε στον διαγωνισμό.

Πηγή: news247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση