MasterChef: Χάος στην κουζίνα - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 09:42 MasterChef: Χάος στην κουζίνα - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πολλές ανατροπές στην κουζίνα του MasterChef και μεγάλη απογοήτευση από τους κριτές. Ποιοι παίκτες βγήκαν στον "τάκο".

Όσο περνάει ο καιρός οι δοκιμασίες θα γίνονται δυσκολότερες και ο κλοιός θα στενεύει γύρω από τους διαγωνιζόμενους που κάθε φορά θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι επάξια βρίσκονται στο MasterChef 2022.

Ο Πάνος νίκησε στο Τεστ Δημιουργικότητας της εβδομάδας. Ήταν το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας που κερδίζει και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό.

«Το χρειαζόμουν σίγουρα αυτό το ψυχολογικό boost. Έκανα καλό ξεκίνημα, μετά κάπου λίγο χάθηκα, είχα πέσει και ψυχολογικά πάρα πολύ. Σκεφτόμουν τα δικά μου, σκεφτόμουν το έξω. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Είναι ζόρικο, όπως και να το κάνεις. Ήμουν και μικρός 18 χρονών και με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου, όταν έγινε. Σίγουρα με πόνεσε και με πονάει ακόμα. Πάντα το σκέφτομαι. Ξέρω ότι με προσέχει, οπότε συνεχίζουμε έτσι», δήλωσε στις κάμερες μετά τη νίκη του που θα του δώσει πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία της Τετάρτης.

MasterChef: Ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας

Η Φανή ήταν η σημερινή νικήτρια του Mystery Box και προκάλεσε τον Γιάννο σε μαγειρική μονομαχία, προκειμένου να του αποσπάσει τη κάρτα μόνιμης ασυλίας, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Γιάννος είχε καλύτερο πιάτο και έτσι κράτησε την ασυλία του, ενώ η Φανή μπαίνει στον τάκο!

Τους παίκτες με τις λιγότερο καλές προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας φώναξαν μπροστά οι κριτές. Αυτοί ήταν η Ελισάβετ, ο Μάριος, ο Τζόναθαν και η Βασιλική.

«Αυτός που είναι ασφαλής και οριακά περνάει στον εξώστη είναι ο Τζόναθαν» είπαν οι κριτές και ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση του MasterChef μαζί με τη Φανή, τον Μάριο, τη Βασιλική και την Ελισάβετ.

MasterChef: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση