Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 14:25 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (11/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Δευτέρας (11/04), οι Μπλε είναι σε κατάσταση διάλυσης, με την παρουσία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να μην είναι αρεστή σε κανέναν.

Ο Τάκης ξεσπάει σε κλάματα, ενώ σύσσωμη η ομάδα ζητά από τον Κωνσταντίνο να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος κατηγορεί τους συμπαίκτες του για "ζήλια", εμμένοντας στη θέση του ότι όλοι έχουν στραφεί αδίκως εναντίον του.

Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν τα πάντα στον αποψινό αγώνα ασυλίας, σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο στίβο μάχης, που απαιτεί μεγάλη ταχύτητα και δύναμη.

Στο συμβούλιο του νησιού η ένταση συνεχίζεται, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εκφράζει έντονα στον Γιώργο Λιανό τα παράπονά του για τους συμπαίκτες του.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (11/04)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση