GNTM: Τα τρία νέα ονόματα που "φλερτάρουν" με την κριτική επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 15:27 GNTM: Τα τρία νέα ονόματα που "φλερτάρουν" με την κριτική επιτροπή

Ο νέος κύκλος του GNTM θα έχει Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα στην κριτική επιτροπή. Ποια είναι τα τρία πρόσωπα με τα οποία συζητάει η παραγωγή.

Ριζικές αλλαγές θα πραγματοποιήσει η παραγωγή του GNTM στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, που αναμένεται να επιστρέψει στο Star από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ήδη είχαμε κάποιες εκπλήξεις, όπως την επάνοδο της Βίκυς Καγιά, η οποία συμφώνησε να επιστρέψει στον ρόλο του κριτή, τον οποίο είχε όλες τις σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος εντυπωσίασε στον προηγούμενο κύκλο ως coach των μοντέλων, αναβαθμίζεται και από τη νέα χρονιά θα έχει τον ρόλο του κριτή.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Δημήτρη Σκουλού, Άγγελου Μπράτη, Ισμήνης Παπαβλασσοπούλου, ενώ και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από την κριτική επιτροπή.

Επίσης, τα σενάρια που ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει, φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται, τελικά, στην πραγματικότητα.

GNTM: Τα νέα ονόματα που συζητιούνται

Την ίδια στιγμή, η παραγωγή συζητάει για τρία νέα ονόματα, που θα ήθελε να δει στην κριτική επιτροπή του GNTM 5.

Πρόκειται για τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος υπήρξε art director των πρώτων Next Top Model, όταν το ριάλιτι προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, την Ορσαλία Παρθένη και τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη.

Τα γυρίσματα του GNTM 5 θα ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιούνιο και το ριάλιτι μόδας θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ φέτος θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια.

 

 

Πηγές: news247.gr, Mega

Προσαρμοσμένη αναζήτηση