Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 16:01 Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Ημέρα αποχώρησης η σημερινή και ένας παίκτης είναι το απόλυτο φαβορί για να φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο!

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σε αγώνες ασυλίας κατά τις οποίες συνεχώς υποδείκνυαν υποψήφιους προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα, οι Κόκκινοι χθες έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που διανύουμε.

Παρά την έκκληση των Μπλε προς τους Κόκκινους να ψηφίσουν δυνατούς παίκτες ώστε να φύγει από το παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τελικά δεν εισακούστηκαν. Και αυτό γιατί οι Διάσημοι αποφάσισαν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Αντωνόπουλο, έναν πολύ νέο παίκτη που και δεν έχει δείξει τις δυνατότητές του ακόμα και δεν έχει αποκτήσει το κοινό που θα μπορούσε μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι Αντωνόπουλος, Ανδρέαδου και Γιάννης είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τον Εμμανουήλ!

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι ο υποψήφιος που θα αποχωρήσει λίγο πριν το πάρτι της ένωσης.

Με άλλα λόγια, το νεαρό μοντέλο χάνει το πάρτι της ένωσης την τελευταία στιγμή.

Ποιος είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος

Είναι 26 ετών και κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το modeling.

Tο 2020 κατέκτησε την 2η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς «Manhunt International» που διεξήχθη στις Φιλιππίνες. Η συμμετοχή του στον διαγωνισμό αυτόν τον δίδαξε πως αν παλεύεις με πείσμα και επιμονή, με όλες τις σωματικές και ψυχικές σου δυνάμεις, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ασχολείται εντατικά με τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, όπως και το bodybuilding και το CrossFit.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ του survivor:

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση