Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 15:57 Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Επεισοδιακό αναμένεται το αποψινό Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με τα spoilers.

Γεμάτο εντάσεις, καβγάδες και σοκαριστικές στιγμές αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) στον ΣΚΑΙ.

Όπως είδαμε στο trailer του Survivor, στον στίβο μάχης θα συμβούν δύο σοβαροί τραυματισμοί, της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Τζο Μαριδάκη, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα σημειωθεί ένας μεγάλος καβγάς.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης θα έρθουν σε σφοδρή σύγκρουση, ανταλλάζοντας κατηγορίες και βαριές κουβέντες. Τότε, ο ποδοσφαιριστής θα σηκωθεί όρθιος και θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Στο μεταξύ, απόψε θα μάθουμε και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση, μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος προέκυψε μέσα από την κάλπη στην ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της βδομάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;", οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι οι εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Τζο Μαριδάκη, Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Δείτε το trailer της Μεγάλης Δευτέρας (18/04)

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση