Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM - Βίκυ Καγιά: Υπέγραψα επίσημα - Ποιοι θα είναι δίπλα της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 15:43 GNTM - Βίκυ Καγιά: Υπέγραψα επίσημα - Ποιοι θα είναι δίπλα της

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο, ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project».

Στήνεται από την αρχή το GNTM με νέους συνεργάτες και επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Σύμφωνα με όσα είπε το γνωστό μοντέλο πλέον έχει υπογράψει επίσημα για το διαγωνισμό ομορφιάς, στον οποίο δεν θα είναι κανένας παλιός συντελεστής. Έτσι δεν θα δούμε τον Άγγελο Μπράτη, το Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή, αντίθετα θα παραμείνει ο Γιώργος Καράβας.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά. Από ότι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές» είπε στις κάμερες.

Αμετακίνητος ο Γιώργος Καράβας

«Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ότι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης, κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project. «Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν».

Στο GNTM της επόμενης σεζόν θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια.