Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα θα πετάξει για Μαϊάμι!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 10:42 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα θα πετάξει για Μαϊάμι!

Το Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες της Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου με ένα χορταστικό και γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, βλέπουμε τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης Ατζούν Ιλιτζαλί να εισβάλει στο Survivor, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τραυματίζεται άσχημα και τους παίκτες να μάχονται για να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο.

Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα, λοιπόν, θα ριχτούν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι! Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που κυκλοφορύν, το έπαθλο θα το κερδίσουν οι Κόκκινοι! Ωστόσο, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Έξαλλος πάλι ο Άρης Σοϊλέδης

Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης τη Σοφιάννα Αβραμάκη αισθάνεται αυτοπεποίθηση μετά την αποχώρηση της Τζο Μαριδάκη και λέει χαρακτηριστικά: “Σίγουρα με την παραμονή μου έκλεισαν αρκετά στόματα. Εγώ υποψιάζομαι θα γίνουν και κάποιες “μπιφτέκες” για άλλη μια φορά”.

Και ο Άρης Σοϊλέδης μιλά με ιδιαίτερα έντονο τρόπο για όσους τον κατηγόρησαν στα προηγούμενα επεισόδια. “Θέλω να δω πώς θα κινηθεί ο Σπύρος Μαρτίκας. Από το πρωί με ρωτάει αν είμαι καλά, επειδή σήμερα θα έχουμε μεγάλο έπαθλο. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω στη ζωή μου ψεύτικους ανθρώπους που κάνουν κωλοτούμπες. Ενοχλούνται που έχουμε παρέα και το λένε “κλίκα” αυτό το πράγμα. Σαν να θέλω κάποια “κλίκα” εδώ μέσα για να προχωρήσω, δεν είμαι καλός αγωνιστικά. Εσείς που κατηγορείτε εμένα για χαρακτήρα, είστε μόνοι σας μέσα στο παιχνίδι. Μόνοι σας μπήκατε και μόνοι σας θα βγείτε”, λέει χαρακτηριστικά.

Survivor: Οι ομάδες αλλάζουν ξανά

Και σαν να μην έφταναν όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με τους επικούς καβγάδες, οι ομάδες πρόκειται να ξαναλλάξουν.

Οι ομάδες θα διαμορφωθούν ως εξής:

Μπλε: Άρης, Σοφιαννα, Ναυσικά, Ταλα, Απόστολος, Μαιη, Στάθης, Κατσαούνης

Κόκκινοι: Ασημινα, Σταυρουλα, Στέλλα, Σπύρος, Κωνσταντίνος, ΝικοΓιάννης, Τάκης, Βρισηίδα.

Δείτε το βίντεο: