Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 16:39 Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης αποχωρεί

Αναμένεται χαμός και στο αποψινό επεισόδιο.

Το τηλεοπτικό κοινό πήρε την απόφασή του και όπως έγραψε νωρίτερα το newsbomb.gr, από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (4/5) πρόκειται να αποχωρήσει η Σοφιάννα.

Πρόκειται για ένα ηχηρό μήνυμα προς τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του, η οποία «σπάει» πλέον για τα καλά με την αποχώρηση της Σοφιάννας και κάτι μας λέει πως θα υπάρξει και... συνέχεια.

 

 

Η πράξη του Άρη αλλά και του Τάλα, να σπάσουν τους κανόνες και να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό και στα social media και είναι πιθανό την επόμενη φορά που θα βρεθεί ένας εκ των δύο υποψήφιος, να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Από ότι βλέπουμε όμως, ο ποδοσφαιριστής είναι εκείνος που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια.

Ας πάμε όμως στα σημερινά και το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Θα τηρηθεί η παράδοση που θέλει την ομάδα που χάνει παίκτη, να κερδίζει το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας; Θα συνεχίσουν οι «κόκκινοι» το δικό τους εντυπωσιακό σερί; Η απάντηση είναι όχι!

Οι «κόκκινοι» θα ηττηθούν απόψε και οι «μπλε» θα έρθουν σε εξ' αποστάσεως επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκτός των Άρη και Τάλα που θα χάσουν τα επόμενα τρία έπαθλα λόγω της τιμωρίας του από την παραγωγή. Άρα, η παράδοση θα διατηρηθεί γι' ακόμα μια εβδομάδα.

Πηγή: newsbomb.gr