Survivor διαρροή 8/5: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 18:04 Survivor διαρροή 8/5: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Όλο και πιο βαρύ γίνεται το κλίμα στο Survivor. Γεγονός είναι πως είδαμε άλλο παιχνίδι την Κυριακή. Η κατάσταση με τον Κατσαούνη πάγωσε τον κόσμο. Όλα αυτά συνέβησαν λίγο πριν από το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία.

Ο καυγάς του Κατσαούνη με τον Τάκη έφερε τα πάνω κάτω στις καλύβες. Η Ασημίνα προσπάθησε να τον υπερασπιστεί. Η προσπάθειά της έπεσε στο κενό. Σε πρώτη φάση, ο Τσακατσούκας βίωσε τον αποκλεισμό του  για ένα χρονικό διάστημα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως εκτός από τους καυγάδες, φαίνεται ότι έχουμε και νέους έρωτες, κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ στο trailer του Survivor.

 

Μιλάμε φυσικά για τον Σπύρο και τη Βρισηίδα, που φαίνεται ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά τις τελευταίες μέρες. Διότι, οι δυο τους γυροφέρνουν ένα φλερτ εδώ και καιρό.

Survivor διαρροή 8/5: Ποια ομάδα θα πάρει την 1η ασυλίας;

Τα έπαθλα τελείωσαν στο Survivor και πλέον οι δύο ομάδες πρέπει να μπουν στα… βαθιά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει αποχώρηση. Η ασυλία είναι προ των πυλών και τα κουκιά ήταν μετρημένα από το ξεκίνημα.

Ο τελικός δεν είναι πλέον μακριά. Με άλλα λόγια, κάθε ασυλία έχει πλέον βαρύνουσα σημασία. Φυσικά οι νικητές δε θα έχουν να ψηφίσουν απόψε κάποιο συμπαίκτη τους, ενώ παίρνουν και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Το θέμα είναι και ο τρόπος που θα κυλήσει η εβδομάδα. Με άλλα λόγια, πάμε για ένα ισχυρό σοκ στους κόκκινους.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση μας, οι Μπλε θα… σπάσουν την κατάρα με τις ασυλίες και θα την κατακτήσουν σήμερα.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας ότι οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο ως παρατηρητές και δεν θα έχουν να ανησυχούν για τίποτα. Οι μπλε είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία!

Survivor διαρροή 8/5: Επεισοδιακό το συμβούλιο του Νησιού!

Οι εντάσεις δε λείπουν και από το αποψινό επεισόδιο, με το συμβούλιο του νησιού να έχει σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον.

Εκεί οι Κόκκινοι θα πρέπει να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση και φυσικά μένει και η ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός, για την τιμωρία του Γιώργου Κατσαούνη.

Σίγουρα το επεισόδιο αυτό δε χάνεται. Θα καθορίσει τις εξελίξεις στο επόμενο. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι χάνουν έναν παίκτη και ίσως χάσουν και δεύτερο. Διότι, αν η 2η ασυλία πάει στους μπλε, το πρόβλημα πια θα είναι και αριθμητικό.

πηγή: sportime.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση