Survivor Spoiler: Έκτακτο Συμβούλιο - Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Φουντώνει το φλερτ Βρισηίδας και Μαρτίκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 14:19 Survivor Spoiler: Έκτακτο Συμβούλιο - Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Φουντώνει το φλερτ Βρισηίδας και Μαρτίκα

Μεγάλη ανατροπή στο νέο επεισόδιο του Survivor, με το Λιανό να ανακοινώνει αλλαγή στη "σκακιέρα". Την ίδια ώρα, φουντώνει το φλερτ Βρισηίδας - Μαρτίκα. Δείτε το trailer της Κυριακής.

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (15/05), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, το φλερτ Μαρτίκα - Βρισηίδας γίνεται πιο έντονο, με τους δύο παίκτες να έρχονται ακόμη πιο κοντά. Μάλιστα, ο φαρμακοποιός δεν διστάζει να φιλήσει το μοντέλο κατά τη διάρκεια ενός τρυφερού μεταξύ τους τετ α τετ.

Λίγο μετά, βλέπουμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να βρίσκονται στον χώρο που πραγματοποιείται το συμβούλιο του νησιού, όπου τους καλεί εκτάκτως ο Γιώργος Λιανός για να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό...

«Καλωσορίζω την μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία εξέλιξη για την οποία πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, με κάποιους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα και άλλους να παρακολουθούν άφωνοι αυτό που τους ανακοινώνει ο Λιανός.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (15/05):

 

 

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση